SKODA maantiecup käynnistyi Turun kortteliajosta
PyöräilyJulkaistu: 23.04.2017 00.00

SKODA maantiecup käynnistyi Turun Sanomien kortteliajosta 22.4.2017. Kilpailu oli TS-kortteliajon 60. vuotisjuhlakilpailu ja siihen osallistui joukkueita Venäjältä ja Ruotsista kovien kotimaisten joukkueiden lisäksi. Kisa ajettiin viisimiehisin joukkuein ja Kälviän Ville Luoto ja Timo Pesola saivat joukkuetovereikseen GIF:n Jani Huovisen ja OTC:n Iiro Mäntyniemen.

Joukkuekilpailun voittoon ajoi GIF-Chebici. Henkilökohtaisen kisan voittoon kiri TWL:n Samuel Pökälä ennen Sasu Halmetta ja Jesse Uusiperhettä. Tarmon Ville Luoto oli 14. hän jäi voittajalle 16 sekuntia. 65 matkaan lähteneestä vain 22 ajajaa pääsi maaliin sateisessa, tuulisessa ja kylmässä kelissä. Sampo Lahti ajoi Fincyclingin joukkueessa M-18 sarjassa, mutta hänkään ei selvinnyt maaliin asti.

Emma Lahti kilpaili kauden avauskisansa naisten sarjassa ollen lopputuloksissa 9. Hän jäi kisan voittaneelle Pia Pensaarelle 36 sekuntia.