Simo Klimscheffskij'n muistoajo 23.4.2017
PyöräilyJulkaistu: 24.04.2017 00.00

Kälviän Tarmon ajajat jatkoivat kilpailujaan sunnuntaina 23.4 ajetussa Simo Klimscheffskij'n muistoajossa Turussa.

Miesten Elitessä Ville Luoto oli pääjoukon mukana, mutta rengasrikon seurauksena hän joutui käyttämään paljon voimia takaisin porukkaan ajaessaan, eikä hän päässyt mukaan kilpailun ratkaisun tuoneeseen iritottoon. Kilpailun voitti venäläinen Anton Vtyurin Viipurista. Toiseksi tuli Sasu Halme ja kolmanneksi Denis Skachek Venäjältä. ille oli 24. Toinen Tarmon edustaja, Timo Pesola liputtiin kisasta.

N-18 sarjassa ajanut Emma Lahti sijoittui toiseksi. Hänen edelleen ehti vain Viivi Puskala CCH:sta.

Sampo Lahti edusti Fincycling-joukkuetta kisassa M18 sarjassa. Sampon sijoitus oli 7. Sarjan voittoon ajoi Antti-Jussi Juntunen.