E2 pojat 08, Alempi jatkosarja

SB Kauhajoki - Tarmo

LP-Areena Kuortane

Kuortane 10.2.2019

Ensimmäisessä pelissä voitettiin SB Kauhajoki maalein 10-9. Pelirohkeus näkyi kentällä ja uskallettiin pelata omaa peliä. Ekaerä meille 3-0. Toisen erän lopun ja kolmannen erän alun vastustaja pelasi ylivoimaa ja pääsi peliin mukaan. Toiseen erään 4 maalia molemmille. Viimeiseen erään lähdettiin 7-4 tilanteesta. Erä olikin hienoa taistelua vaikka vastustaja pääsi monta kertaa maalin päähän, pojat saivat parin maalin johtoa turvattua heiluttamalla verkkoa myös toisessa päässä. Loppu oli jännittävä viimesekunneille asti. Ansaittu voitto pojille! 10-9

Päivän toisessa ottelussa pojat jaksoivat taistella hienosti vielä ensimmäisen erän 1-1. Toisen erän vei NJ 0-7. Viimeinen erä 1-3. Ottelu päättyi 2-11 NJ:n voittoon.