Tarmo - PaSu  10 - 2

Iivarin Liikuntahalli, Töysä

Töysän reissulta 4 pistettä

Ensimmäinen reissu Töysään tällä joukkueella suoritettu. Matka alkoi klo 9 bussi kuljetuksella Kälviältä Töysään. Hieman lämpimämpi oli meno matka, kun bussissa oli kohtalaisen korkeat asteet. No eipä lihakset jäykisty liikaa.

Ensimmäinen vastusta HiPa oli entuudestaan tuttu joukkue muutaman harjoitusottelun perusteella. Tiedettiin mitä tuleman pitää. Tiukkaa vääntöä ja tempokin oli ihan kohtuullista. Ensimmäinen erä mentiin 0-0. Toiseen erään tulikin unelma startti, kun Kiia siirsi meidät johtoon erän ensimmäisellä minuutilla. Tämän jälkeen maaleja tehtiin erässä vuorotahtiin ja erä päättyi 2-2 tilanteessa. Siirin toinen maali tähän peliin kolmannessa erässä ratkaisi pelin meille. Tiukasti 3-2. Olimme ottelun hallitsevampi osapuoli, mutta laukaukset jäivät todella vähiin.

Toisessa ottelussa saimme vastaan PaSun. Lähdimme peliin poikeuksellisesti neljällä hyökkäysketjulla, joten tiedossa oli pitkiä huili jaksoja vaihtopenkillä ja pelin tempo tulee jäämään alhaiseksi. Pelistä 90 prosettia vietettiin PaSun päädyssä. Nyt oli paljon laukauksia, mutta niihin tarvitaan vain lisää tarkkuutta. Tiedossa oli että PaSu yrittää pitkillä syötöillä ja kovilla laukauksilla kaukaa tehdä tulosta. Harmillisesti kahdesti tämä keino pääsi tuottamaan tulosta. Peli meille 10-2. Saimme uusia maalintekijöitä ja onnistumisia isommalla rintamalla.

Sarja on nyt puolessa välissä. Alla sarjataulukko. Joukkueen puolustuspelaaminen näkyy päästettyjen maalien määrässä. 2maalia/ottelua. Tästä on hyvä jatkaa toiselle puoliskolle.