C tytöt 04-06, Harjoitusottelu

Tarmo - SB Jymy  6 - 0

Kälviän Vapaa-Ajantalo

SB Jymy vieraana Kälviällä

Saimme Kokkolasta vieraaksi SB Jymyn naiset torstai-illan harjoitusotteluun. Ottelusta haettiin tytöille vääntövoimaa pallo taisteluihin. Tytöt suoriutuivat pelistä hienosti. Puolustuspelaaminen oli tutun tehokasta, mutta tietty hyvällä maalivahdilla on tolpatkin kavereina. Ottelun ensimmäinen maalin syntyi 5 minuutin kohdalla Nannan hienosta noususta ja laukaisusta. Ensimmäiseen erään tuli toinenkin maali ja siitä vastasi Siiri Kiian esityöstä. Muita maaleja ei ensimmäinen erä nähnyt.

Toiseen erään Sara I naputti kaksi hienoa maalia. Kolmas erä toi vielä kaksi maalia meille Kiian tehtyä yhden ylivoimalla ja Nannan napauttaessa sisään Juulin riparin.
Peli meille 6-0.
Kiitoksia Jymyn naisille hienosta ja tiukasta vastuksesta. Molemmille omien sarjojen turnauksiin tsemppiä.

Tilastot

6 - 0

SB Jymy
2 - 02 - 02 - 0
5'MaaliUusisalo Nanna
8'MaaliKämäräinen Siiri
8'MaalisyöttöAnttila Kiia
18'MaaliIsosalo Sara
18'MaalisyöttöHyyppä Milja
23'MaaliIsosalo Sara
23'MaalisyöttöAhokangas Olga
30'MaaliAnttila Kiia
30'MaalisyöttöAhokangas Olga
40'MaaliUusisalo Nanna
40'MaalisyöttöPäivärinta Juuli