Kausi polkaistiin käyntii
Julkaistu: 30.10.2017 00.00

Kausi 2017-2018 alkoi Pietarsaaren turnauksella. Kaikki tytöt olivat päässeet matkaan, hieno homma. Turnauksen ensimmäinen vastustaja oli Ilmajoelta ISB. Meille aivan uusi tuttavuus. Alun peli olikin hieman tunnustelevaa, mutta kone hörähti käyntiin, kun muutama minuutti oli peliä pelattu. Ensimmäisen erän jälkeen taululla lukemat 7-0 Tarmolle. Peliä ei pelattu ajallisesti loppuun, vaan keskeytettiin kolmannessa erässä ajassa 1,35 kun taululle tuli lukemat 12-0. Hienoa tytöt! Syöttöpeli oli viime kaudesta kehittynyt hurjasti.

Toiseen peliin saatiikiin vastustajaksi Nibacos. Vastustajan taso ja vaarallisuus tiedettiin, joten pelistä tuli kova ja tiukka. Vastustaja pääsi toisessa erässä kääntämään pelin muutamalla erittäin hienolla suorituksella, josta pitää kyllä tekijä mainita. Thelma Björk. 4 häkkiä tässä pelissä. Joukkue taisteli loppuun saakka. Tällaiset tasaiset pelit voivat kääntyä miten vain. Muutamalla pikku virheellä näissä peleissä tehdään maalit. Tällä kertaa Nibacos oli parempi maalien määrällä.

Tasaisesti pelattu ensimmäinen turnaus oli tuloksellisesti jännä. 6 joukkuetta yhden pisteen sisällä. Eikä yksikään joukkue näyttänyt ylivertaiselta. Tulee mielenkiintoinen ja jännittävä kausi. Toivotaan että tytöt käyvät aktiivisesti sekä harjoituksissa että peleissä.