Ilmajoen pelit
Julkaistu: 20.11.2017 00.00

Toinen turnaus potkaistiin meidän osalta käyntiin pelillä SPV:tä vastaan. Peli liikahtikin käyntiin meidän osalta varsin iloisissa merkeissä kuin ensimmäistä meidän maalia juhlittiin jo 35 sekunnin kohdalla. Ensimmäinen erä mentiinkin meidän komennossa numeroin 5-0. Toinen erä oli jo maalien valossa tasaisempi. Kolmannen erän loppu rutistus toi joukkueelle toisen voiton kolmessa pelatussa pelissä numeroin 7-1.

Toisen pelin vastustaja SB Vaasa on tuttu joukkue, joten tiedettiin että matsi tiukkenee. Olimme kyllä koko ottelun ajan kuskin paikalla, mutta ikävä kyllä vastustan loistavan maalivahdin ansiosta SB Vaasa oli maalein 3-2 meitä parempi. Valmentaja oli kuitenkin joukkueen tekemiseen tyytyväinen ja luja usko voittojen tulemiseen tässä sarjassa ei horju. Hyvä tytöt!