Qmax areenalla lauantaina
Julkaistu: 27.11.2017 00.00

Qmax areenalla lauantaina

Sarja jatkuu taas 2.12. lauantaina Qmax Areenalla Nurmossa. Ensimmäinen peli klo 13 jolloin vastaan asettuu aina vaarallinen Remix. Remixillä on kasassa piste enemmän kuin meillä, mutta tässä pelissähän se on syytä kääntää toisinpäin. Helppoa se ei tule olemaan, mutta tiukan puolustuksen kautta ja laadukkailla hyökkäyksillä homma saadaan toimimaan. Meille on sarjassa tehty toiseksi vähiten maaleja. Se kertoo jotain meidän puolustuksesta ka.2,25/ottelu päästettyjä maaleja. Mutta olemme kuitenkin tehneet sarjassa kolamnneksi eniten maaleja ka. 5,75/ottelu.

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettuu Jeppis. Vaikka voitimmekin ennen sarjan alkua Jeppiksen suvereenisti 10-0 ei ole todellakaan aihetta selän suoristamiseen. Jeppis on näyttänyt, että kyhitystä on tapahtunut. Osoituksena siitä sama pistemäärä kuin meillä ja Nibacoskin oli tiukilla viime turnauksessa voittaen vain 6-2 Jeppiksen. Molempiin peleihin täytyy ladata täysillä.

Qmax Areenalla on säbävaruste kauppa. Kannattaa käydä katsastamassa. On kasseja, mailoja, palloja, varusteita... Edulliseen hintaan,.

https://verkkokauppa.qmax.fi/

Tsemppiä peleihin!


ps. ja muistakaa syödä kunnolla ennen pelejä.


Seuran uusimmat