Ensimmäinen turnaus pelattu
Julkaistu: 08.10.2018 00.00

Ensimmäinen turnaus pelattu

Ensimmäinen alkusarjan turnaus on nyt takana. Ensimmäinen vastustajamme Lapuan ponnistus oli aikaisemmin kohtaamaton vastus. Tyttöjä jännitti paljon ensimminen ottelu ja se näkyi varovaisena pelaamisena pelin alussa. Peli jäi vauhdiltaan hieman hitaaksi, emmekä kyenneet nostamaan pelin tempoa meille paremmin sopivaksi. Jännitys näkyi tyttöjen otteissa. Siitä huolimatta olimme niskan päällä läpi ottelun ja voitimme lopulta 9-0. Mukavaa oli taas se, että tehot jakaantuivat jokakentälle. Vaikka kentälliset ovat hakeneet joka pelissä sitä lopullista muotoa, niin se ei ole päässyt vaikuttamaan joukkueen tehoihin. Aina jokaisessa variaatiosta löytyy jokin asia, joka parantaa tyttöjen peliä. Kyllä se oikea koostumus löytyy kauden alun aikana.

Päivän toinen vastusta oli FBC Remix, joka selvästi ensimmäisessä pelissä PaSua vastaan säästeli itseään ja latoi kovat piippuun meitä vastaan. Ottelu oli koko turnauspäivän selvästi tasokkain ja kova tempoisin ottelu. Ottelu oli kauttaaltaan tasainen. Välillä oli vyörytyksiä molempiin suuntiin.Ja maalipaikkojakin melkolailla fifty-sixty. Mutta se missä nyt oltiin hieman huonompia oli viimeistely. Remix käytti paikkansa paremmin ja hieman onnellakin. Ottelu Remixille 4-2. Tämä ottelu loi kuitenkin uskoa sille, että tässä sarjassa ei ole voittamatonta joukkuetta.

Päivän ainoa negatiivinen asia oli tuomarityöskenty tai sen hienoinen puuttuminen. Ottelusta jäi viheltämättä ainakin 4 selvää jäähyn paikkaa 3 Remixille 1 meille. Vaarallinen pelaaminen on sellainen, joissa tulee huonolla onnella tapaturmia. Tällä kertaa selvittiin ruhjeilla. Yleensä en arvostele tuomari toimintaa, kun tiedän että päätökset kentällä tulee tapahtua 1/2 sekunnin sisällä ja sen jälkeen tulevat tuomiot ovat jo myöhässä.

Seuran uusimmat