Kotiturnaus 3.3
Julkaistu: 04.03.2019 00.00

Näin se on liiton sarjat saatu päätökseen kaudella 2018-2019. Viimeinen turnaus pelattiin kotiturnauksena Kälviän Vapaa-ajantalolla. Ennen turnausta oli 4 joukkueella vielä mahdollisuus voittaa sarja ja päästä SM playoffkarsintoihin. Meille se tarkoitti sitä, että molemmat ottelut pitää voittaa, niin ei tarvitse pohtia miten muut pelaa. Ensimmäinen ottelu käytiin Blue Foxia vastaan. Ottelu oli samantyylinen kuin viime kohtaamisemmekin. Vauhtia ei puuttunut. Olimme jo 5-2 tappiolla, kunnes joukkue sai turbo vaihteen päälle ja taisteli ottelun tasoihin 5-5. Ikävä kyllä BF sai ylivoiman ihan ottelun loppuun ja saivat siitä väännettyä voittomaalin. Päivän päätösottelussa olikin sitten tarjolla sarja voitto ISB:lle mikäli voittavat meidät. Muussa tapauksessa FBC Remix marssii jatkoon. Meille voitto tietäisi 2. sijaa, tasuri 3. sijaa ja tappio 4. sijaa. Otteista näki että kyseessä oli sarjan "finaali". ISB oli selvinnyt Remixin aikaisemmasta pyörremyrskystä (2-12 Rexille) ja oli selvästi sisuuntunut tähän otteluun. Ottelussa oli tasaista vääntöä ja ensimmäinen maali syntyi ISB:lle ajassa 19.50. Mutta tästähän ei lannistuttu ja 14 sekunttia ja peli oli tasan 1-1 Miran mailasta. Nanna siirsi meidät 2-1 johtoon vielä toisessa erässä. Kolmanteen erään ISB:n jalka hieman hidastui ja alkoivat pitkillä syötöillä yhden kärkkyessä ylhäällä ja roikkupalloilla hakemaan kavennusta. Näissä Aada Mukkala pääsi onnistumaan. Peli tasan 2-2. vain reilut 4 minuuttia ennen pelin loppua Kiia pääsi näpäyttämään pienestä kulmasta terävän vedon suoraan ylämummoon. 3-2 meille, joka jäi lopputulokseksi.

Sijoitus sarjassa 2. Se on valtavan hyvä saavutus, kun ottaa huomioon, että viime vuonna sama joukkue voitti D tyttöjen alusarjan ja taisteli tänä vuonna C tyttöjen sarjassa, kun puolet tytöistä ovat vielä D tyttö ikäisiä.

Vaikka liitonsarja loppui tähän, niin kausi ei. Tampereen TFT Cup on kauden loppuhuipentuma tällä kertaa. Siellä vastassa on meille aivan uusia tuttavuuksia. mm. FC Tuusula, Steelers, Kempele Wild Ducks.