Mitalisade PM-maastoista
Julkaistu: 23.05.2015 00.00

Kälviän Tarmon juoksijat yllättivät positiivisesti Kaustisen PM-maastoissa. Päivä lähti upeasti käyntiin jo 9-vuotiaiden sarjoissa, jossa Tarmon huippukova trio Kiia Anttila, Vanessa Store ja Enni Isosaari nappasivat joukkuekultaa! Tahti jatkui poikien sarjassa, kun Hannes Pirkola siivitti Tarmon joukkuepronssiin (Pirkola, Luka Kykyri, Otto Rastio) sijoittuen itse 2:ksi.

11-vuotiaista saatiin päivän ensimmäinen henkilökohtainen mestaruus, kun Niilo Isosaari kruisaili komeaan voittoon. Kulta oli Niilon ensimmäinen PM-tasolla. Vastaavan sarjan tytöissä Melissa Kykyri jatkoi mitaliputkeaan maastoista sijoittuen tänä vuonna 2:ksi.

T12-sarjassa saatiin maistaa päivän makeinta yllätystä, kun Cecilia Store yllätti muut ja voitti lopulta ylivoimaisesti sarjansa 1,5km matkalla. Mestaruus oli myös Cecilialle uran ensimmäinen. Tytöt (Store, Olivia Alahuhta, Anniina Lamberg) saalistivat myös joukkuepronssin kisassa. T13-sarjassa osattiin odottaa hyväkuntoiselta Justiina Juntuselta mitalia, eikä Justiina tuottanut pettymystä vaan kiri hopealle todella kovatasoisessa kisassa!

Junnujen lisäksi myös aikuiset kisasivat Kaustisella. Tarmon parhaasta sijoituksesta vastasi nousukuntoinen Päivi Knutar sijoittuen hopealle Anna-Kaisa Saaren jälkeen. Täydelliset tulokset voit lukea osoitteesta