Jaakko Suomu edustaa Tarmoa maastopyöräilyssä
PyöräilyJulkaistu: 04.06.2015 00.00

Vantaan Korsossa 31.5.2015 ajetussa maratoncupin osakilpailussa Jaakko Suomu osallistui 64 kilometrin matkalle. Kilpailun voitti Kimmo Kananen IBD Vivus joukkueesta ja toiseksi sijoittui Oulun Juha Kangaskokko. Jaakon sijoitus oli 56. Jaakon kommentit kisasta: - Hyvä ja nopea reitti ja ihan ok suoritus. Ihan lopussa jalat vähä kramppaili ja pieni hyytyminen mutta muuten omasta mielestä kohtuullisen hyvä ajo. Tuloksellisesti nyt ehkä ei voi olla tyytyväinen, mutta oman ajon kannalta. Sija 56/117 maaliin ajaneesta.

56 Suomu Jaakko Kälviän Tarmo 3:22:28

Kesäkuun 3. ajettiin Pietarsaaressa Brahe MTB kilpailu, jossa Jaakko sijoittui 21 kilometrin matkalla sijalle 12. Voiton vei Markus Parkkinen ennen Mattias Stenmarkia ja Arto Tikkalaa.Kisa kävi Jaakon mukaan hyvästä tunnin treenistä, jossa sykkeet pysyivät korkealla läpi koko matkan.

1 10 Markus Parkkinen 54:36.3 -
2 18 Mattias Stenmark 54:38.9 +0:02.6
3 35 Arto Tikkala 54:39.9 +0:03.6
4 36 Hannu Anttila 58:47.2 +4:10.9
5 28 Marko Kuoppala 59:18.5 +4:42.2
6 3 Antti Tuukkanen 1:00:40.6 +6:04.3
7 4 Markus Simelius 1:00:40.8 +6:04.5
8 25 Kennet Riska 1:03:57.6 +9:21.3