Krekilä voittoon moukarikarnevaaleilla, vilkas karnevaaliviikonloppu Tarmolla
Julkaistu: 28.06.2015 00.00

Kaustisen moukarikarnevaalit olivat kälviäläisittäin menestyksekkäin karnevaalipaikkakunta, kun T11-sarjan voittoon ylsi Peltokorven huippulahjakas Henna Krekilä. Voittotulos 24.43 vie hänet Suomen tämän kauden tilastoissa sijalle 3. Henna on sijoittunut TOP 10-tilastoihin myös kuulassa (6.)

Toinen karnevaaleilla hyvin urheillut nuori oli Ella Vähähyyppä, joka sijoittui vuotta nuorempana T15-sarjassa Kauhavan kävelykarnevaaleilla sijalle 5. Ella on Hennan tavoin valtakunnan tilastossa tällä hetkellä 3. Elokuussa Ella saa jo osallistua SM-kisoihin ensi kertaa, joten loppukausi tulee olemaan jännittävä.

Pihtiputaalla on vuosittain ehkä kuuluisimmat karnevaalit, nimittäin keihäskarnevaalit. Siellä harvoin  esiintyy Kälviäläisiä, mutta nyt mukana oli komeaa paluuta tekevä Jarmo Marttila. Hän sijoittui B-kilpailun 11. lupaavalla kauden avauksella 66.52

Jämsän kestävyyskarnevaaleilla kilpaili neljä Tarmolaista. Päivi Knutar sijoittui naisten 800m 9.ksi kauden selvästi parhaalla tuloksellaan 2.21,05. Samalle sijalle ylsi Melissa Kykyri T11 1000 metrillä ajalla 3.39,22. Mukana T13 sarjassa oli Justiina Juntunen ajalla 3.27,92, jolla hän oli 14.