Tarmon naiset sijalle 7. SM-viesteissä
Julkaistu: 04.07.2015 00.00

SM-viesteissä harvoin nähdään Kälviän Tarmon joukkueita pistesijoilla. Tänään 4.7 nähtiin poikkeus, kun Seinäjoen SM-viesteissä nähtiin poikkeus, kun vain 7 kivenkovaa joukkuetta oli selvinnyt lähtöviivalle. Kivenkovassa seurassa tarmo sijoittui 7.sijalle hyvällä ajalla 10.12,47. Joukkue oli sikäli mielenkiintoisessa tilassa, sillä neljäs juoksija (Annika Lindgren) "löytyi" vasta viikko kisaa ennen triathlonin parista. Lahjakas Annika ja muut juoksijat selvisivät haasteesta silti todella hyvin ja petrasivat kauden parastaan yli 12 sekuntia. Huomenna sunnuntaina SM-viestit jatkuvat, jolloin Tarmolta esiintyy joukkue N17 4x300metrillä. Joukkueessa juoksee Elina Knuuttila, Senja Honkala, Johanna Ingalsuo ja Henna Huusko.