Tarmolle mitalisade sisulisähuipentumista
Julkaistu: 26.07.2015 00.00

Nivalassa järjestettiin 9-15-vuotiaiden piirinmestaruuskilpailut 26-27.7. Tarmo oli hyvin esillä pienestä osanottomäärästään huolimatta. Tarmon 15 urheilijaa saalisti jopa 20 mitalia! Tuplamestareiksi nousivat  heittäjät- nimittäin Atte Kangas korjasi potin P12-sarjan kiekossa ja kuulassa. Saman tempun teki Henna Krekilä T11-sarjan moukarissa ja kiekossa ja oli toinen vielä kuulantyönnössäkin.

Tarmon mitalirohmuksi nousi T11-sarjan Melissa Kykyri, joka osallistui kahden päivän aikana rohkeasti lähes kaikkiin lajeihin ja saalisti yhden kullan, kolme hopeaa ja kaksi pronssia. Toinen onnistuja oli juoksuradoille paluun tehnyt Hilla Miettinen, joka otti T15-sarjassa mitalit 300m, 800m sekä 2000m matkoilta.

Mestareiksi nousivat myös T9-sarjassa superlahjakkuus Vanessa Store, joka voitti 40m+1000m miniottelun olemalla ykkönen molemmissa lajeissa sekä isosisko Cecilia Store 1000m matkalla.

Muita mitalisteja olivat P9-sarjan Hannes Pirkola, joka oli 3. 40m+1000m miniottelussa. Tyttöjen puolella Venla Krekilä otti hopeaa heittominiottelussa. (Kuula+keihäs). P11-sarjassa juoksukone Niilo Isosaari oli 2. 1000m juoksussa. T13-sarjassa Justiina Juntunen oli 3. erittäin kovassa seurassa 1000m matkalla. T14-sarjassa Kaisa Knuuttila oli 2. T14-sarjan 300m juokussa.

Lisäksi monet urheilijat tekivät omia komeita ennätyksiään useassa eri lajissa.

Yleisurheilun kisakausi jatkuu vielä kiivaana. Ensi viikonloppuna Kalevan kisoissa kilpailee peräti kaksi Kälviän Tarmon edustajaa, kun Päivi Knutar starttaa 10 000m kisaan ja Jarmo Marttila heittää ja tavoittelee finaalipaikkaa tulikuumassa keihäskisassa Porissa 30.7-2.8.