Kirkonkylän koululle tuplamestaruus koululaisten salibandyssä
Julkaistu: 01.12.2015 00.00

Kirkonkylän koululle tuplamestaruus koululaisten salibandyssä

Kaikki joukkueen jäsenet ovat innokkaita salibandyn pelaajia liikuntatunneilla. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu salibandyn lisäksi ainakin painia ja jalkapalloa. Turnauksessa vastaan tuli erittäin hyviä ja tasaisia joukkueita, mutta tällä kertaa Kälviän Kirkonkylän koulu sai viedä kirkkaimmat mitalit mennessään. Sekä tyttöjen että poikien joukkueissa säilyi hyvä ja kannustava henki koko turnauksen ajan.

Molemmat turnaukset sekä tyttöjen että poikien pelattiin Hollihaan koululla. Pelattiin 4 vs. 4 ja Maalivahti. Peliaika oli 12 min. 

Kirkonkylän poikien joukkueeseen osallistui kolme viidennen luokan poikaa ja loput kuusi pelaajaa oli kuudennelta luokalta. Alkulohkoja oli kaksi kappaletta. Voitimme oman alkulohkon kaikki pelit. Alkulohkon tiukin peli oli Isokylän koulua vastaan. He olivatkin hereillä heti pelin alusta. Ensimmäisen viiden minuutin jälkeen oltiin 3-0 tappiolla. Lopputulos kuitenkin 3- 4 Kälviälle. Pelillisesti pojat nousivat hienosti pelin edetessä. Maltti ja rauhallisuus säilyivät, kun keskityttiin omaan tekemiseen.

Finaalissa vastaan asettui Hollihaan koulu eli A-lohkon voittaja. Loppuottelu oli tasainen, ja varsinainen peliaika päättyi 1-1. Voittaja ratkaistiin rangaistuslaukauksilla. Kaksi vetäjää valittiin molemmista joukkueista. Rankkarin ampujat olivat Kälviältä Oskari Nissilä ja Jere Puikko. Molemmat onnistuivat, ja näin voitimme 2-1 rankkarit.

Tytöt voittivat finaalissa Jokikylän koulun tiukassa pelissä 4-3

 

 

Poikien joukkueessa pelasivat: Atte Kangas, Jarno Puikko, Silveri Karjus, Timi Tanskanen c., Joona Keskinen, Oskari Nissilä, Jere Puikko, Jere Kivineva mv., Aku Ahokangas

Valmentaja Asmo Piirto

 

 

 

Tyttöjen joukkueessa pelasivat: Nea Rastio, Anu Rita, Wilmiina Pöppönen, Anniina Lamberg, Alisa Luostarinen, Emmi-Lotta Karppinen, Heidi Keiski, Olga Ahokangas ja Saara Hautamäki.

Seuran uusimmat