Tarmon 03-tytöillä mallikasta peliä Helmi-Cupissa
Julkaistu: 31.01.2016 00.00

Tarmon 03-tytöillä mallikasta peliä Helmi-Cupissa

Vuoden ensimmäinen turnaus sujui tytöillä lupauksia herättävästi.Vaikka valmennustiimi teki pelisysteemi- ja pelipaikkakokeiluja pitkin turnausta, niin tytöt noudattivat pääsääntöisesti sovittuja kuvioita ennenäkemättömän tunnollisesti. Tyttöjen pelipaikkakokeiluilla haettiin vähän uutta katsontakantaa kunkin tytön omiin vahvuuksiin - vahvuuksiin nimenomaan joukkueen näkökulmasta. Pelisysteemejä kokeiltiin useita (4-2-1, 3-2-2, 2-4-1), koska aiemmin ei ole pelattu 8 vs.8 pelejä. Sen kokeilut osoittivat, että ensi kesänäkin kannattaa pelata useammalla variaatiolla vastustajien mukaan.

Mukava oli huomata tyttöjen "kasvaminen" turnauksen edetessä ja kaikkien 100 %:n sitoutuminen ja yritys yhteiseen tavoitteeseen pääsemiseksi, joita olivat: rohkea oma peli, syöttely ja vapaan paikan hakeminen sekä summittaisen roiskimisen välttely. Pääasiana tietysti mukava teamspirit!

Ottelut päättyivät seuraavasti: KPV-Tarmo 2-0, Tarmo-Esse IF 1-2, GBK-Tarmo 3-0, FC Sport (vaasa)-Tarmo 4-0, Tarmo-YPA 2-1. Vaasaa vastaan oltiin vähän tuuliajolla mutta muut kamppailut olivat tasaväkistä viikonlopun viihdettä ja olisivat voineet päättyä kumman tahansa joukkueen voittoihin.

Jo tämän turnauksen perusteella voi sanoa, että tällä tyttöporukalla voi mihin tahansa turnaukseen lähteä ja saada hienoja pelikokemuksia riemukasta yhdessäoloa unohtamatta!

Vt. valmennustiimi


Seuran uusimmat