Äänestä seuran uutta edustusasua
SeuraJulkaistu: 07.03.2016 00.00

Äänestä seuran uutta edustusasua

Olemme uudistamassa ja ennekaikkea yhtenäistämässä seuran edustusasujen ulkoasua. Loppusuoralle ovat päässeet paitamallit, jotka löytyvät Palauteet-linkin takaa sivuston oikealta reunalta. Käy äänestämässä mielestäsi parasta mallia! äänestäneiden keskuudesta arvotaan kolme tuotepalkintoa!

Edustusasuprojektin tavoitteena on saada tarmolaisille yhtenevä edustusasu kaikkiin lajeihin niin, että myös lämmittely-/veryttelyasut olisivat yhtenevät. Tässä yhteydessä seuraa tekee useampivuotiset toimittajasopimukset 1-2 toimittajan kanssa, jolloin asujen toimitusvarmuuteen ja laatuun saadaan myös panostettua.

Hankkeessa on mukana Centria, jonka opiskelijat ovat tehneet luonnosehdotuksia, joiden kesken äänestykset suoritetaan. Lisäksi he tekevät kokovertailua olemassa olevien kokotaulukoiden sekä n. 20 junioriurheilijan vartaloskannauksen kesken. Tämä on samalla kahden opiskelijan lopputyö.

Kun on saatu paitamallit valittua, tehdään lopulliset stilisoinnit ulkoasuun. Tällöin tulee jaostoille/joukkueille mahdollisuus myydä mainospaikkoja paitoihin. Siitä ja asusteiden hinnoista tiedotetaan, kun sopimukset vaatevalmistajien kanssa on saatu tehtyä.

Äänestettäviä asioita on kaksi: raidan sijainti ja selkämyksen tekstit

Äänestys 1. Raidan sijainti joko rinnan päällä vaakaraitana tai pystyraitana (huom! raidat voivat olla valkoisia sininsellä pohjalla tai sinisiä valkoisella pohjalla)


Äänestys 2. Selkämyksessä numeron päällä Kälviän Tarmo-teksti ja pelaajan nimi numeron alla tai pelaajan nimi numeron päällä.


Oheinen paitamalli on valittu toteutettavaksi (sinisen eri sävyjä kiertää rinnan ympäri) joka tapauksessa.


Huom! Paitojen yksityiskohdat tulevat vielä muuttumaan esitetyistä malleista. Mm. tekstifontit ja koot määritetään tässä yhteydessä samoin kuin värimääritykset.

Housut tulevat olemaan valinnan mukaan valkoiset tai siniset. Niissä tulee olemaan myös raitateema.

Äänestämään pääset myös tästä linkistä:

https://hallinta.jopox.fi/Admin/Mopox//DynamicForm...