Pyöräilykauden päättäjäisissä seurattiin kuninkaan jälkiä
PyöräilyJulkaistu: 03.10.2016 00.00

Pyöräilykauden päättäjäisissä seurattiin kuninkaan jälkiä

Pyöräilyjaosto piti vähän erillaiset päättäjäiset kauniissa auringonpaisteessa. Ensin ohjelmassa oli tutustumista perinnerakentamisen saloihin hirsiä siirtelemällä. Seuraavaksi tehtiin leppoisa kävelylenkkin seuraten Ruotsin kuninkaan 1600-luvulla kulkemaa reittiä Kaarliininperällä. Kotiseutuexpertti Taisto Hankaniemi taustoitti reittiä mielenkiintoisilla historiatiedoilla.

Reippailun jälkeen nautittiin lihakeittoa vielä keskeneräisessä sotilasvirkatalossa.

Junioripyöräilijät palkttiin lahjakorteilla paikallisesta Pyörä ja Urheilu Maunumäeltä lunastettavissa olevilla lahjakorteilla.

Kauden ahkerimman tempossa kävijän palkinto meni Oskari Nissilälle.

Kisoissa kävivät Oskarin lisäksi Max Halmekangas ja Eero-Veikko Nissilä.

SM-mitalisteina palkittiin Iiris Heikkinen, Sampo Lahti ja Emma Lahti. Seniori-ikäisistä pyöräilijöistä Samuli Hautamäki sai myös palkinnon SM-mitalin johdosta.

Päättäjäisten jälkeen katseet käännettiin heti jo ensi kauteen. Jokkerin Ventti alkaa keskiviikkona 5.10 klo:20.00 Marttilan koululla.

Ensi kaudella järjestetään taas Peltokorventien tempo cup 4 osakilpailun mittaisena. Arvon kuntoajo ja Päivä pyörän päällä ja mahdollisesti keväällä uusi kuntoajo kälviäläisillä sorateille. Siitä tiedotetaan myöhemmin lisää.

Moninkertaisen SM-mitalistin,Samuli Hautamäen, pakinoita voi vastedes lukea jaoston sivuilta kohdasta; Eväät on syöty. Vastuu tekstien sisällöstä on kirjoittajan ja lukijan harteilla. Pyöräilyjaosto ei harrasta sensuuria julkaistavien tekstien suhteen.