Tarmo PM-maastojen mitalirohmuna
YleisurheiluJulkaistu: 22.05.2017 00.00

Kälviän Tarmon yleisurheilijat ottivat suurimman mitalisaaliin viikonlopun PM-maastojuoksukisat Vetelissä. Seuran urheilijat saalistivat yhteensä 11 henkilökohtaista mitalia ja peräti seitsemän joukkuemitalia joista kuusi päätty voittoon!

Aikuisten puolella Päivi Knutar kruunattiin piirinmestariksi , Johanna Kykyri perässään joten naisten kisa päättyi kaksoisvoittoon ja joukkuemestaruuteen Mari Bergdahlin nelossijan ansiosta. Miesten puolelta Pasi Hautamäki piti seuran värejä yllä sijoittuen hopealle.

Muita mitalisteja olivat Kasperi Keiski M17-sarjassa, Kaisla Keiski ja RIA Böös T15-sarjassa, Melissa Kykyri T13-sarjassa, Niilo Isosaari P13, Kiia Anttila T11-sarjassa, Vanessa Store T10-sarjassa sekä Luka Kykyri P9-sarjassa. Useassa sarjassa käytiin huikeita taisteluja. Varsinkin T10-sarjassa Vanessan loppukiri oli ikimuistoinen, kun parisataa metriä ennen maalia hän oli useita kymmeniä metrejä kärjen perässä. Samoiten P13-sarjassa Niilo Isosaari juoksi ennakkoluulottomasti yrittäen karistaa kannoiltaan huippukovia vastustajiaan ja sijoittui huikeasti kakkoseksi varmasti päivän kovatasoisimmassa kilvassa.