Tarmon 06-tytöt jyräsivät Teerijärvellä
Julkaistu: 17.06.2017 00.00

Tarmon tytöt olivat suvereenisia Teerijärven helteessä käydyissa piirisarjan avausotteluissa. Ensin Luodosta tulleet LBK:n tytöt lyötiin lukemin 10-0, ensimmäisen puoliajan jälkeen lukemat olivat 8-0. Toiselle puoliajalle vaihdettiin hyökkääjät puolustamaan ja puolustajat hyökkäämään. Näin saatiin myös vähän huolia hyökkäyskalustolle seuraavaa peliä silmälläpitäen. LBK pelasi lopputuloksesta huolimatta loistavasati, kun huomioi sen, että he ovat harjoitelleet yhdessä vsta puolisen vuotta.

Toisessa ottelussa GBK:n tytöt olivat suupala tarmottarille! Ottelun hallinta ei ollut aivan ensimmäisen ottelun luokkaa mutta paremmasta joukkueesta ei ollut hetkeäkään epäilystä, vaikka GBK saikin tehtyä onnekkaasti ensimmäisen maalin. Tarmon syöttöpeli parani vielä ensimmäisestäkin ottelusta, eikä GBK:lle annettu missään vaiheessa mahdollisuutta.

Molemmissä otteluissa kaikki tytöt tsemppasivat uutterasti toisiaan mukavasti autellen ja kolhuja kaihtamatta. Laukauksia saatiin maalia päin varmaan toinen mokoma mitä tuli maalejakin. Tämä lupaa hyvää kesän tulevia koitoksia ajatellen. Voittojen arvoa lisää entisestään se, että Tarmolla ei ollut yhtään vaihtopelaajaa.