Tarmon seura-asuja tilattavissa nettimyymälässä
SeuraJulkaistu: 26.08.2017 00.00

Tarmon seura-asuja tilattavissa nettimyymälässä


Kälviän Tarmon viralliset seura-asujen hankintakanavat ovat Signprint ja Trimtex. Trimtexin vaatteet ovat pääosin yleisurheilijoille tarkoitettuja, mutta myös pyöräily- ja suunnistusvaatteet Tarmon väreissä on mahdollista toteuttaa. Trimtexin seuraava vaatetilaus tehdään lokakuussa, jota ennen otetaan sovituskappaleita hallille. Niiden tilaus sekä maksaminen tehdään jatkossa netin kautta. Trimtexin vaatetilauksista lisätietoa lokakuussa.

Kokkolalaisen Signprintin kautta on jatkossa mahdollista tilata seura-asujen lisäksi ns. vapaa-ajan asusteita, Tarmon tähän tarkoitukseen suunnitelluilla tunnuksilla, tietenkin. Signprintin asusteita on kolmenlaisia: Tarmon peliasut, seuratekstiilit sekä fanituotteet. Tarmon peliasut ovat jalkapalloon ja salibandyyn tarkoitettu viralliset peliasut. Seuratekstiilit ovat Joma-merkkisiä tuotteita, jotka ovat Tarmon väreissä ja Tarmon logolla painettuja. Tuotteet ovat nähtävillä osoitteessa: teamprint.fi/tarmo. Näistä kahdesta kategoriasta voivat joukkueet/jaostot tehdä ryhmätilauksia, joihin annetaan tilauksia tekeville nettitunnukset. Kuka tahansa voi käydä ed. mainituilla sivuilla katsomassa mallistoja ja tehdä myös fanituoteosiossa yksittäisiä tilauksia.Syksyn ja talvikauden osalta ryhmätilaukset tulee tehdä syyskuun alkupuolella. Sovituskappaleet ovat vapaa-ajantalolla sovitettavissa 4.-8.9.2017. Toimitusaika on yhteistilausta tehtäessä 3-4 viikkoa. Fanituote-kategoriassa on ed. mainitut seuratekstiilit (ilman painatuksia) sekä lukuisa määrä Tarmo-tunnuksin olevia, myös vapaa-ajalle, soveltuvia tuotteita. Tähän verkkokauppaan pääsee osoitteessa: seuratuotteet.com.

Jokaisesta ostetusta fanituotteesta Signprint tulouttaa Tarmolle 5 €/tuote vuoden lopussa. Joten ostamalla tuotteita, tuet myös Kälviän Tarmon toimintaa!

Lisätietoja tilausmenettelysta löytyy yllä mainituista linkeistä.

Lisätietoja sekä tunnuksia tilaajille voi kysellä Signprintistä Benjamin Storbackalta (050 410 4649) tai Tarmosta Olli-Matti Airiolalta (040-522 1979).

Jatkossa seura ei enää avusta rahallisesti asustehankinnoissa.