Kälviällä pyöräilijöille paistaa aina aurinko
3.9.2017 20:51 Uutiset / Pääsivusto

Pyöräily yhdistää kaiken ikäisiä.

Gran Fondo Kälviä - 12 tunnin ajot ajettiin lauantaina 2.9 syksyn hienoimpana päivänä. Aurinko paistoi lähes koko päivän ja ilma oli tyyni koko päivän.

Pyöräilijät olivat lähteneet sankoin joukoin keräämään kilometrejä kuka mistäkin syystä. Työpaikkaporukat Kaustiselta, Kälviältä, Kokkolasta ja Kannuksesta olivat sonnustautuneet tiimipaitoihin ja he pitivät yllä hyvää urheiluhenkeä koko päivän.

Team Eskopuun ja Best Hallin välillä käytiin leikkimielinen kisailu, kummasta löytyy kovempi pyöräilijä, mutta kisassa päädyttiin ratkaisemattomaan lopputulokseen kun Kannuksen Mikko Huuki ja Kälviän Marko "Voigt" Uusimäki ajoivat koko päivän kaikki 12 osuutta. Myös kuomupyörällä ajanut Saukki selvitti kaikki osuudet reitiltä. Käännetty odottamaan videomateriaalia hänen suorituksestaan...

Arvonnassa onni suosi Kaj Anderssonia, joka voitti pyörään peräkärryn ja koko päivän järjestelyissä mukana ollut Tuula Muuraiskangas-Nissilä voitti uuden kypärän. Palkinnot hankittiin luonnollisesti Pyörä ja Urheiluliike Maunumäeltä, jonka ansioitunut mekaanikko, Kari, kävi heittämässä kesän ensimmäiset lenkkinsä ja valitteli, että hapokasta on. Kari aloitti samalla treenaamisen ensi kesää varten ja tulevia cyclocross kisoja, jotka pidetään 16.9 Kälviällä.

Päivällä myös Tarmon juniorit pitivät oman harjoituksensa Sampon, Emman, Timpan, Jyrkin ja Teemun opastuksella. Juniorit harjoittelivat ryhmäajoa ja pyöräilytekniikkaa ja he kehittyivät yhden lenkin aikana huimasti.Ensi kesänä juniorit pääsevät harjoittelemaan ryhmäajoa joka tempon jälkeen kokeneempien pyöräilijöiden opastuksella.

Kiitos kaikille osallistuneille tästä vuodesta ja ensi vuonna tarmon tapahtumissa tavataan jälleen!


   
Lisää uutisia
Kälviän Tarmo
«  Kesäkuu   »
Kategoriat