Tuplasti mukavaa fiilistä
Julkaistu: 07.12.2017 00.00

Turnaus alkoi etukäteen arvioiden päivän kovemmalla vastuksella ottelulla FBC Remix:ä vastaan. Alun shokin jälkeen joukkue heräsi toisessa erässä taistelemaan ja pelaamaan omalla tasollaan. Toinen erä olikin joukkueelta parasta peliä tähän astisista otteluista. 3 erä mentiin meidän komennossa ja ottelun jälkeen taululla oli numerot 6-2 meille. Numerot olisit jotain muuta, mikäli meidän laukaukset olisivat laadukkaampia eivätkä viuhuisivat ohitse.

Ottelu Jeppistä vastaan oli etukäteisarvioissa meidän heinää, kun tiedettiin 10-0 harjoitusmatsin otteista ennen kautta pohjaavan meidän voittoa. Alun tunnustelun jälkeen ja meidän hallinnalla ottelu ratkesi nopeaan tahtiin meille ja 7-1 lopputuloksesta vastasi usean pelaajan onnistumiset.

Valmentajalta erityismaininnat joukkueelle taisteluilmeestä ja puolustuspelaamisesta. Meillä on 2 päästettyä maalia/ottelu!! Ja vastustajan verkkoon palloa on laitettu 6 kertaa / ottelu. Hienoja lukuja.Syöttöjen laatu on myös kauden kuluessa petraantunut.

Seuraavana kotiturnaus 17.12!!

Meidän näkövinkkelistä kovin mahdollinen turnausvastus kaksikko saapuu Kälviälle. Sarja ykkönen Blue Fox. Ja toisessa matsissa SB Vaasa, josta revanssia haetaan meidän omilla vahvuuksilla.