Timo Ruostetsaari Tienoon tupla tempon voittoon
PyöräilyJulkaistu: 13.08.2018 00.00

Kälviän Tarmon ajajien reissu Lietoon Tienoon tupla tempoon oli tuloksekas.

M40 sarjassa ajaneet Timo Ruostetsaari ja Jukka Huovinen edustivat kälviäläisen seuran värejä menestyksellisesti. Tuplatempo tarkoitti sitä, että sama reitti ajettiin kahteen kertaan n. 1,5 h palautumisajalla. Kahden ajon yhteisaika laskettiin yhteen ja nopeimman yhteisajan saavuttanut kruunattiin voittajaksi.

Ruostetsaaren vauhti oli erinomaista molemmissa ajoissa ja hän voitti kokonaiskilpailun selvällä erolla toiseksi tulleeseen Samuel Kivisaloon. Tarmon toinen edustaja, Jukka Huovinen kävi tiukan kamppailun toisesta sijasta. Ensimmäisellä ajolla IK-32:n Kivisalo oli 5 sekuntia Huovista nopeampi ja miesten ero oli sama myös toisessa lähdössä, joten Huovinen joutui taipumaan kolmanneksi 10 sekunnin erolla. Tarmon kaksoisvoitto oli siis liikuttavan lähellä. Ruostetsaaren ajalla oltaisiin oltu podiumilla myös yleisessä sarjassa, jonka voittoon ajoi Tommi Martikainen GIF:stä.

6Petri LindholmTVC00:15:18,000:15:12,400:30:30,4

Jukka Huovinen kasvatti pistepottiaan kansallisessa tempo-cupissa. Hän johtaa M-40 sarjaa ja molemmat tempokuskit osallistuvat Laihian ajoihin 18.8.2018.