Pyöräilykausi Kälviällä starttaa rata-ajoista 24.4.2019
17.4.2019 14:42 Uutiset / Pääsivusto

Hanget ovat sulaneet ja pyörät kaivettu naftaliinista

Pyöräilyn juhlaiviikot jatkuvat pitkälle kesään. Pyörätiet on harjattu hiekasta ja maantiepyörät on huollettu ja kiillotettu. Kotimainen maantiepyöräilykausi starttaa Lattomeriajosta 2. pääsiäispäivänä. Tarmolta kisaan osallistuu Elitessä Timo Pesola ja Kat 3:ssa Samuli Hautamäki. Samuli on yksi harvoja Tarmon ammattilaisajajia, hän on viime viikot harjoitellut joka päivä 3-4 tunnin lenkkejä kauniissa kevätsäässä. Timo oli vielä hetki sitten lähdössä lappiin hiihtämään, mutta kaunis kevätsää sai kokeneen kehäketun pyörtämään kantansa ja hän suuntaa pyöränsä kohti Poria pääsiäisenä.

Kälviän urheilukenttäkin on sulanut, joten ensimmäiset rata-ajot järjestetään 24.4.2019 klo 18.00 Kälviän urheilukentällä. Matkoja on kaikenikäisille potkupyöristä lähtien. Paikalla myös jaoston maantiepyörät testattavissa ja koeajettavissa.

Pyöräily on mitä suurimmassa määrin joukkue-urheilua, liity siis tarmolaisten seuraan ja suuntaa lenkille. Sunnuntaisin klo 10.00 Pyörä ja Urheilu Maunumäeltä. Harjoitusajotkin alkavat 24.4 alkaen klo 18.00 Ullavantiellä.


   
Lisää uutisia
Kälviän Tarmo
«  Elokuu   »
Kategoriat