Pesola ja Hautamäki Lattomeriajossa
23.4.2019 9:43 Uutiset / Pääsivusto

Lattomeriajo avasi kotimaisen maantiepyöräilykauden Porissa.

Kotimaan maantiepyöräilykausi käynnistyi perinteisesti Lattomeriajoilla Porissa pääsiäismaanantaina. Tänä vuonna päästiin ajamaan keväisen lämpimässä, mutta tuulisessa säässä, joka suosi irtiottoja.

Sekä naisten että miesten pääsarjoissa voitot ratkesivatkin irtiottoihin. Naisten voittoon ajoi Stangan Eva Lehtinen, joka oli todella iloinen ajostaan. ”Olen treenannut hyvin ja pyörä kulkee. Kategoria 3:n miehet iskivät ja päätin yrittää mukaan ja ajoimmekin sitten vauhdilla muilta karkuun”, voittaja kertoo tyytyväisenä kisan jälkeen. Toiseksi ajoi myös Stangaa edustava Tiia Tulokas ja kolmanneksi Porin Tarmon Henni Känkänen.

Miesten voittoon ajoi TWD-Länkenin Ukko Peltonen, joka ajoi ensin yhdessä Anders Bäckmanin kanssa ja kaksi viimeistä kierrosta yksin karkuun muilta. Bäckman ajettiin kiinni ja pääjoukon kiriessä muista palkintopallisijoista oli GIF-Chebicin Matti Manninen vahvin ennen Peltosen seurakaveria Otto Mielikäistä. Puolustusvoimien urheilukoulussa varusmiespalvelusta suorittava Peltonen on tyytyväinen kevätkuntoonsa: ”Hyvin kulki! Armeija on nyt puolivälissä, mutta yllättävän hyvältä ajo tuntui ja joukkuekaverit auttoivat pääjoukossa blokkaamalla kiinniottoyrityksiä”.

Kälviän Tarmon Timo Pesola tuli pääjoukossa maaliin sijalla 40 ja Turun Urheiluliittoon täksi kaudeksi siirtynyt Sampo Lahti sijoittui pääjoukon loppukirissä sijalle 7.

Kategoria 3. kisassa ajanut Tarmon Samuli Hautamäki sijoittui sijalle 7.

Tulokset

kursivoitu teksti Pyöräily-liiton tiedotteesta.


   
Lisää uutisia
Kälviän Tarmo
«  Elokuu   »
Kategoriat