Tarmon pyöräilijöillä vahva kauden avaus
PyöräilyJulkaistu: 17.04.2016 00.00

Kälviän Tarmon pyöräilijät olivat hyvässä vauhdissa kotimaisen kilpailukauden avanneessa Lattomeriajossa.

Miesten Elitessä kisakauden avasivat Ville Luoto ja Timo Pesola. 130 kilometrin kisan voitti TWD-Länkenin Sami Tiainen ennen Turun Urheiluliiton Mika Simolaa. Ville Luoto sijoitus oli hyvän ajon jälkeen 15. Eroa voittajaan kertyi 2 minuuttia 35 sekuntia. Timo Pesola oli kisan 36.

3647TimoPesolaKälviän Tarmo3:08:33

Miesten 60-vuotiaiden ryhmässä nähtiin ilahduttavasti kälviäläisväriä podiumilla, kun Samuli Hautamäki oli ikäryhmänsä nopein. Samuli kehui ajon jälkeen varusteitaan: "Kylmästä ilmasta huolimatta varusteet toimivat hyvin ja pysyin lämpimänä koko kisan ajan toisin kuin jotkut muut kilpailijat"

M-6080 km
1282SamuliHautamäkiKälviän Tarmo2:09:38
2281KimmoLampioinenKoiviston Isku2:09:38
3280MattiTanttuCycle Club Helsinki2:09:38

Miesten kilpasarjassa ajanut nuori, Sampo Lahti oli pääjoukon kirissä nopein. Lopputuloksissa Sampon sjoitus oli 5. kun 4 ajajaa oli päässyt pääjoukolta n. minuutin karkumatkalle hatkaan. Suoritus on juniori-ikäiseltä pyöräilijältä aikuisten sarjassa todella hyvä. Miesten kilpasarjan voitti Porin Tarmon Kare Kaskinen.

Kategoria 2 / Kilpa105 km
1137KareKaskinenPorin Tarmo2:35:11
2133MikaelTurunenJärvenpään Pyöräilijät2:35:11
3111AimoPyykkönenCycle Club Helsinki2:35:52
4146JussiMäkinenReaktor Stanga Racing2:35:52
5151SampoLahtiŠKODA Fincycling2:36:01

Naisten Elitessä kisannut Emma Lahti oli kolmas. Naisten sarjan voitti Mari Pehkonen Järvenpään Pyöräilijöstä enen Katri Majavaa Let´s Go:sta. Emma oli heidän kanssaan samalla ajalla kolmantena.