SM-kilpailukausi käynnistyi tempolla keskiviikkona 22.6
PyöräilyJulkaistu: 22.06.2016 00.00

SM-kilpailukausi käynnistyi tempolla keskiviikkona 22.6

Kälviän Tarmolta osallistuu yleisten sarjojen SM-kilpailuihin yhteensä 5 ajajaa.

SM-tempoon Turkuun 22.6 matkasi Kälviältä Emma Lahti N-18 sarjaan. N-18 sarjaan starttasi 4 osallistujaa 15 kilometrin reitille.

Tempoajon voitosta käytiin kova kamppailu Kajsa Salmelan ja Viivi Puskalan välillä. Kilpailu päättyi 10 sekunnin erolla Salmelan voittoon. Emma jäi tällä kertaa ilman mitalia sijoittuen neljänneksi.

Tulokset

SM-kilpailujen maantielähdöt ajetaan 2.-3.7 Turussa. Lauantaina on vuorossa miesten yleisen sarjan SM-lähtö. Siihen osallistuvat Kälviän Tarmosta Ville Luoto, Timo Pesola sekä Jukka Huovinen,

Villen kisoihin valmistautumista on sotkenut kuumeilu ja flunssa, joka esti muutaman kilpailuun osallistumisen paria viikkoa ennen SM-lähtöä. Nyt Ville on toipunut taudista, mutta ei Satakunnan ajoissa ollut vielä tyytyväinen kuntoonsa ja jätti SM-tempon väliin keskittyäkseen maantielähdössä pärjäämiseen. Villen tavoite kisassa on TOP10-sijoitus.

Timolta hajosi vakiopyörä muutama viikko sitten kisassa ja hän on osallistunut lainapyörällä kisoihin, joten valmistautuminen on ollut hankalaa ajatellen SM-kilpailua. Timo tavoittelee ehjää suoritutusta SM-kisasta.

Jukka Huovinen ei ole kilpaillut tällä kaudella virallisissa kisoissa, mutta on treenannut hyvin ja on hyvässä kunnossa.

Sunnuntaina 3.7 ajetaan M-18 ja N-18 sarjat, joihin osallistuu Sampo Lahti ja Emma Lahti Tarmosta.

Sampokin on ollut monta viikkoa toipilaana, eikä ole voinut kilpailla suunnitellusti, joten hänen kisakuntonsa on hieman kysymysmerkki. Peltokorventien tempossa Sampo ajoi kuitenkin hyvän ajan 15.00, joten toivotaan kisakunnon löytyvän parin viikon aikana.

Emma osallistuu N-18 sarjaan maantiellä ja tavoittelee tosissaan SM-kultaa.