Sampo Lahti U6-Tourilla Ruotsissa
PyöräilyJulkaistu: 12.07.2018 00.00

Tarmon ajaja Sampo Lahti on mukana M-18 sarjassa Ruotsissa ajettavassa U6-Tourissa. Kisassa ajetaan 6 etappia erityyppisessä maastossa ja erilaisilla matkoilla. Sampo edustaa Turun Urheiluliittoa, joka on kerännyt joukkueen suomalaisia ajajia ottamaan mittaa mm. saksalaisista, ruotsalaisista, norjalaisista ja tanskalaisista pyöräilijöistä.

9.7.2018 ajettiin prologina 3,2 km aika-ajo. Sampo oli parhaana suomalaisena etapin 9.

1 etappi

10.7 ajettiin 126 km maantie-etappi. Siinä Sampo oli 19. Etapin voiton ratkaisi 14 miehen irtiotto. Samo tuli maaliin reilut puoli minuuttia ennen pääjoukkoa yhdessä muutaman muun suomalaisen kanssa.

2 etappi

Kolmas etappi oli myös 124 km maantieajo. Sampo oli jälleen hyvin pääjoukossa mukana sijoittuksen ollessa 16. 4 ajajaa karkasi irtiottoon ja he ratkaisivat kisan voiton keskenään.

3. etappi

4. etappi oli vuorossa 12.7. Kovavauhtinen kortteliajo sujui myös Sampolta hyvin. Sampo oli pääjoukon 3. ja koko etapilla 12.

4. etappi kokonaiskisassa Sampo on sijalla 22 kun kisassa on vielä mukana 51 ajajaa.

5. etappi ei sujunut suunnitellusti. Sampo tuli maaliin 96 km maantie-etapilta sijalla 48. Eroa kärkeen kertyi 19 min 48 sekuntia.