Laihian ajoista kaksi sarjavoittoa Tarmolle
PyöräilyJulkaistu: 20.08.2018 00.00

Lauantaina 18.8.2018 ajettiin perinteiset Laihian ajot.

Tarmolta oli kattava edustus kokemusta ja nuoruuden intoa starttiviivalla.

M-10 sarjassa Eemeli Heikkilä ajoi ensimmäistä kertaa 10 km:n tempon aikaan 22:58,8, sillä irtosi toinen sija kilpailussa.

M-12 sarjassa Eero-Veikko Nissilä onnistui hyvin 10 km:n matkalla ajaen toiseksi ajalla 20:17,9. Max Halmekankaan tempo sujui aikaan 21:11,0, jolla irtosi neljäs sija.

N-12 sarjassa Iiris Heikkinen voitti ajalla 18:52,4.

M-16 sarjassa Oskari Nissilä kellotti ajan 34:46,7, matkana oli raastava 20 km. Kovatasoisessa kilpailussa sillä sijoituttiin neljänneksi.

M-40 sarjassa kilpailivat seuran kovat tempokuskit Timo Ruostetsaari ja Jukka Huovinen. Timo voitti sarjan ajalla 27:28,5, Jukka oli omasta mielestään pieleen mennellä ajolla neljäs ajalla 30:23,5. Jukka johtaa silti vielä tempocuppia M-40 sarjassa ja tähtää kokonaiskisan voittoon.