Tarmon ajajat maaliin Satakunnan ajoissa
PyöräilyJulkaistu: 20.06.2019 00.00

Tarmon ajajat maaliin Satakunnan ajoissa

Skoda maantiecupin kisa ajettiin yksipäiväisenä Satakunnan ajona 15.6.2019.

Miesten Elitessä voittoon ajoi Akilleksen Joni Kanerva. Timo Pesola tuli voittajan kanssa samalla ajalla maaliin sijalla 42.

Kategoria 3:ssa Tarmon Samuli Hautamäki oli neljäs jääden posiumpaikasta vaivaiset 6 minuuttia.

Tulokset


Seuraava kotimainen kilpailu on SM-kilpailut Jurvassa 28.-30.6.2019.

Tarmolta lähtee kisoihin pieni, mutta sitäkin sekalaisempi seurakunta. Tulevaa kirkkoherran vaalia ennakoiden Tarmolta on heittää kehään kokenut, kaiken nähnyt ja kohteliaasti aina käyttäytyvä Timo Pesola. Timo on osoittanut Davide Rebellinin tavoin, että ikä on vain numero ja kolotusta selässä, se ei menoa haittaa, eikä hidasta. Kun Rebellin päättää menestyksekkään uransa Italian mestaruuskilpailuihin 30.6.2019 Timon vauhti ei kun jatkuu. Suomen mestaruuskisojen jälkeen Timo suuntaa katseensa jo syksyn kovimpaan koitokseen, 10-ottelun Kälviän mestaruuskilpailuihin. Sen jälkeen laitetaan pyörä naulaan ja aloitetaan ankara harjoittelu ennen Rovaniemen Jukolan viestiä. Kälviäläisjoukkue Eksyneet lampaat tavoittelee ei enempää eikä vähempää kuin Maglia neraa, mustaa paitaa Jukolassa. Italian ympäriajossa jaettiin menneinä aikoina musta paita, maglia nera, sille ajajalle, joka oli kisassa viimeisenä. Tarmokin aikoo väijyä pusikossa tiukasti maaliportin sulkeutumista ja viimeisellä mahdollisella hetkellä joukkue leimaa itsensä sisään viimeiseltä osuudelta.

Toinen kova tarmolaisedustaja on Ville Luoto, jota ei pysäytä mikään. Ville on elämänsä aikana kolaroinut mm. vanhan ukon ja ruotsalaisen kanssa. Lääkärit kehottivat jo Villeä jättämään ajot sikseen, mutta onko Ville ennenkään kuunnellut auktoriteettien neuvoja? Positiivista Fellmanin ajoissa sattuneessa kaatumisessa oli ainoastaan, että potkuhousut pysyivät ehjänä. Uutta paitaa voi seurajohto joutua kaivelemaan varaston perältä. Omien sanojensa mukaan mies on kunnossa joten mikään tuskin estää Villeä ilmaantumasta oikealla hetkellä lähtöviivalle.

Tarmon pyöräilyjaosto toivottaa hyvää juhannusta kaikille ja menestystä SM-kisoihin kaikille!