ISM-kisat menestys Tarmolle
PyöräilyJulkaistu: 09.08.2020 00.00

Kesän kohokohta, ikäluokkien SM-kilpailut ajettiin Syötteen mäkisissä maastoissa 8.-9.8.2020. Kälviän Tarmolla oli hyvä edustust niin junioressa kuin senioreissakin.

Tempo, eli aika-ajo ajettiin lauantaina ja tarmolaiset ajoivat hienosti kaksi mitalia seuralle. Ensin Iiris Heikkinen N-14 sarjassa sijoittui pronssille. Iiris osallistui henkilökohtaisen ajon ohella joukkuekisaan yhdessä Universa Cycling Teamin kanssa ja sai joukkuekultaa. Valmentajavelho, Teemu kehui suojattinsa menoa: "Oli kyllä hyvät vedot, maasto oli rankka. Sunnuntaina ajo oli aktiivista heti alusta saakka ja ensimmäisellä kierroksessa porukka rupesi repeilemään. Kammet pyörivät hyvin ylämäkiin ja Iiris on kehittynyt huimasti viime aikoina."

Sunnuntaina Iiris oli hopealla alle minuutin voittajan perässä.

kuvat: Teemu Heikkinen

Aikuisissa pronssille ajoi tempossa Pekka Huovinen M-45 sarjassa raastavalla 30 km matkalla. Pekan keskinopeus 38,4 km/h. Samassa sarjassa Tarmon Jukka Huovinen oli 7.

kuva: Jukka Huovinen

M-40 sarjassa tempossa Tarmon Timo Ruostetsaari oli 7. 38,1 km/h keskinopeudella. Sunnuntaina maantielähdössä Ruostetsaari sijoittui sijalle 13.

M-50 sarjassa Tarmon Timo Pesolan sijoitus oli 9.

Nyt kun kisakausi on päässyt vauhtiin, jatkavat Tarmon ajajat kisaamista ensi viikonloppuna Helsinki Velotourilla.