B SM karsinnat 29.-30-8
Julkaistu: 20.05.2020 00.00

B SM karsinnat 29.-30-8

B tyttöjen SM karsinnoissa meidän D lohkossa pelaavat Classic, Josba ja Häme Stars. Classic oli viime kaudella B SM runkosarjan 3. ja Josba oli 8. Häme Stars pelasi aluesarjaa voittaen sen. Eli vastassa on todella kovia joukkueita.

Oma joukkueemmehan koostuu suuremmilta osin C tyttö ikäisistä pelaajista, mutta joukkueessa on myös B tyttö ja D tyttö ikäisiä pelaajia. Vaikkakin joukkue on nuori, niin lähdemme pystypäin pelaamaan karsintoja. Meillä ei ole mitään hävittävää, päinvastoin. Joukkue on hieman muuttunut viime kaudesta. Mutta muutos on todellakin positiivinen. Meillä on nyt entistä vahvempi joukkue joka osa-alueella ja kesällä ehdimme ajaa uudet tytöt joukkueen sisälle ja pelimoodiin. Nyt vain treenataan ahkerasti ja tehdään siinä sivussa vielä omatoimi harjoituksia, niin mailalla kuin fysiikankin suhteen. Harjoitusotteluja pelataan jo heinäkuussa.

Vastustajina mm. Rankat Ankat C-tytöt, LNM B-tytöt, Nibacos C-tytöt, Nibacos N2.... Katsotaan mitä vielä keksitään lisäksi, jotta ollaan valmiina karsinnoissa antamaan sitkeän vastuksen joukkueelle kuin joukkueelle.

Lohkoja karsinnoissa on 5. Lohkovoittajat jatkavat suoraan SM sarjaan. Lohkojen 2. ja 3. karsivat ristiin. Näiden otteluparien voittajat pelaavat SM-sarjaa ja häviäjät jatkavat aluesarjoissa.


Seuran uusimmat