Ensimmäiset harkkapelit pelattu
Julkaistu: 07.07.2020 00.00

Naisten ensimmäiset harkkapelit on nyt pelattu. Ensin vierailimme SC-Kokkolan luona Kampushallilla. Ensimmäinen ottelu oli opettavainen. Osalle pelaajista se ensimmäinen oikea peli! Joukkue lähti otteluun hyvällä asenteella, vaikkakin jännittyneissä tunnelmissa. Kaksi erää Tarmo taisteli hienosti I-divisioonassa pelaavaa joukkuetta vastaan. Ottelu oli kahden erän jälkeen tilanteessa 4-1. Kolmannessa erässä uuden joukkueen kokemattomuus alkoi näkymään ja lopulta SC-Kokkola vei ottelun selkein 11-1 numeroin.

Toinen harkkapeli pelattiin sitten kotihallissa Kälviällä. Vastassa taas jo tutumpi SC-Kokkola. Joukkue oli oppinut paljon ensimmäisestä ottelusta ja tuli taas hyvällä tsempillä ensimmäiseen kotiotteluun. Pelin alussa SC-Kokkola otti parin maalin johtoaseman, mutta Tarmo ei lannistunut, vaan kavensi tilanteeksi 1-2. Ottelu jatkui melko tasaisena, ajoittain I-divari joukkue hallitsi peliä kentällä, välillä Tarmokin sai jo pyöritystä vastustajan päähän. Enempää maaleja kotijoukkue ei kuitenkaan onnistunut tekemään. Vahva ja kokeneempi vastustaja yllätti vielä muutaman kerran hienosti kotijoukkueen maalilla 29 torjuntaa ottaneen Pinja Kylmän. Lopputulos oli 1-5. Kotijoukkueelta kerrassaan mahtavat kaksi ottelua, vaikka lajitreeniä takana vasta kuukausi! Tästä on hyvä jatkaa. Kiitos runsaalle yleisölle, jota oli kotiotteluun tullut seuraamaan jo lähes sata. Nähdään taas seuraavassa harjoitusottelussa Vapaa-ajan talolla. Joukkue ilmoittaa ottelusta heti, kun seuraava ottelu on tiedossa.