Kirvelevä tappio Tarmon pojille
SeuraJulkaistu: 13.08.2015 00.00

Tarmon 00/01-pojat matkasivat Pedersöreen PEFF:n vieraaksi torstai-iltana. Ottelu alkoi mukavasti huolimatta siitä, että neljä avauskokoonpanon kaveria oli poissa pelistä. Huolimatta siitä, että Tarmo sai muutaman maalipaikan ja hallitsi kenttätapahtumia, teki PEFF ensimmäisen maalin. Tarmo kuittasi ennen taukoa Kalle "Hedu" Hedmanin tuikkauksella lukemiksi 1-1. Ottelua leimasi kovahkot otteet eikä keltaisilta korteilta vältytty tässäkään ottelussa. Tuomari Hans Holmbäck ei pettänyt odotuksia tuomarilinjan ja tuomioiden suhteen tänäänkään!

Toisella puoliajalla Tarmo johti 2-1 jmutta menetti nopeasti tilanteeksi 4-2 kotijoukkueelle. Tarmon johto-osuman iski jälleen Hedu ja kavennusmaalin laukoi Hakki.

Tarmon poikien suurimpana ongelmana tällä hetkellä on keskikentän roolituksen epäselvyys, ainakin siltä se katsomosta katsottuna näyttää. Pelaajat eivät tunnu aina tietävän omaa rooliaan eikä siten paikkaansa kentällä. Keskikentän työtä ei helpota myöskään puolustuksen ja hyökkääjien staattisuus - vapaita syöttöpaikkoja ei synnytetä riittävästi mikä johtaa pallojen räiskimisiin tai uhkarohkeisiin haastamistilanteisiin. Kentän sisäinen harmonia ei toimi kuin ajoittain pelin aikana. Siitä kertoo suuri päästettyjen maalien määrä - 21 kpl, mikä on toiseksi eniten koko sarjassa.

Ottelussa tarmolaiset kokivat myös useita loukkaantumisia, joista pahin lienee Oliver Pietilän polveen saama vastustajan nappulakengän potku. Oliver ei ottelun alkua lukuunottamatta pystynyt pelissä pelaamaan.  Toivottavasti tästä ottelusta ei sairastuvalle joudu ketään enää jäämään.

Ensi viikolla on luvassa kovat Haapajärviset ottelut, ensinmaanantaina kotona ja sitten perjantaina vieraissa. Tsemppiä pojille otteluihin!