Peltokorventien tempocup saatiin päätökseen 17.8.
PyöräilyJulkaistu: 18.08.2016 00.00

Peltokorventien tempocupin neljäs ja viimeinen osakilpailu ajettiin hienossa auringonpaisteessa 17.8. Samalla ratkesivat cupkilpailun kokonaiskilpailun voittajat.

M-10 sarjassa IV-osakilpailun voitti GIF:n Otto Tuukkanen ajalla 10:49, toiseksi tuli Tarmon Eero-Veikko Nissilä 11:44 ja kolmanneksi Tarmon Max Halmekangas 11:48.

Kokonaiskilpailussa Otto saavutti pisteet 60 ja kakkossija jaettiin Maxin ja Eero-Veikon kesken pisteillä 40.

N-10 sarjan voitti Iiris Heikkinen IV-osakilpailun ajalla 11.12 ja kokonaiskisan maksimipistein 60.

M-12 sarjassa Oiva Hyyppä ajoi viimeisen osakilpailun aikaan 21.40 ja kokonaiskilpailussa hän sai pisteet 60.

M-14 sarjan voitti Oskari Nissilä pistein 60, IV-osakilpailussa hänen aikansa oli 18:26.

N-16 sarjassa Asta Orava kellotti IV-osakilpailussa ajan 19:08 ja kokonaiskilpailussa pisteet 60

M-16 sarjassa tuore suomen mestari Sampo Lahti kellotti hyvän ajan 14:23 ja kokonaiskilpailussa hän keräsi pisteet 40.

N-40 sarjassa Maria Klemola jäi kauden parhaastaan muutaman sekunnin ajaen reitin 17:05, Tuula Muuraiskangas-Nissilä puolestaan teki oman ennätyksensä ajalla 19:54. Kokonaiskisan voitti Tuula Muuraiskangas-Nissilä pistein 50, Maria Klemola pääsi 40 pisteeseen.

M-40 sarjan päätöskisan voitti Toni Klemola ajalla 13:57, Kimmo Latvamäki oli toinen ajalla 14:13 ja Risto Nissilä kolmas 18:21. Kokonaiskisassa järjestys oli Toni Klemola (60), Risto Nissilä (35) ja Kimmo Latvamäki (30).

M-50 sarjan neljännen osakilpailun voitti Peter Juselius 14:29 ja Heikki Roimas oli toinen 17:39. Kokonaiskilpailun voitto jaettiin Peter Juseliuksen ja Kenneth Kolppasen (55p) Heikki Roimas keräsi 35 pistettä.

Naisten yleisessä sarjassa Emma Lahti teki kauden parhaansa ja ajoi 10 km aikaan 16:18, kokonaiskisassa Emmallemaksimipisteet 60. Muut naiset eivät päässeet kokonaiskisan pisteille.

Miesten yleisen sarjan osakilpailun ja kokonaiskisan voitto meni Timo Pikkaraiselle 13:39 (55p)

Kokonaiskilpailun pisteet

1. Timo Pikkarainen 55 p, 2. Arttu Malviniemi 44 p, 3. Petter Mattsson 30 p. 4. Anré Kurtén 27 p. 5. Teemu Heikkinen 24 p. 6. Tomi Junkkila 18 p.

Kälviän Tarmo kiittää kaikkia tempocuppiin osallistuneita ajajia ja huoltajia sekä erinomaista kilpailukeskusta: Puoti ja Kahvila Annea Peltokorvessa! Ensi vuonna kisataan jälleen.