Kortteliajon SM-kisoista Tarmpereelta hopeaa Emma Lahdelle ja pronssia Sampo Lahdelle
PyöräilyJulkaistu: 08.07.2017 00.00

Kortteliajon SM-mitalit ratkaistiin Tampereella 7.7.2017 osana SM-viikonloppua, jossa oli muidenkin lajien SM-mitalit kisattavana.

M-18 sarjan 36 km:n kortteliajo ajettiin päivän ensimmäisenä lajina. Käviän Tarmon Sampo Lahti ajoi koko ajan neljän kärkiajajan joukossa ja hän yritti iritottoa kisan aikana, mutta ei päässyt irti. Loppukirissä ratkottiin mitalit ja Sampo kiri kolmanneksi. Voittoon ajoi Jere Hara, toiseksi Robin Bergman ja Sampo samalla ajalla kolmanneksi. Sampo harmitteli ajon jälkeen, kun ei päässyt irtiottoon ja kirissä hän jäi hieman pussiin, joten parempaan sijoitukseen ei ollut tilaa kapealla reitillä varaa nousta.

N-18 sarjan voittoon ajoi CCH:n Viivi Puskala, joka pysyi samaan aikaan ajaneiden Eliten naisten kanssa samassa porukassa. Kälviän Tarmon Emma Lahti putosi Eliten vauhdista, mutta sijoittui silti N-18 sarjassa toiseksi. Kajsa Salmela oli kolmas.

Kuvat: Jyrki Lahti