Peltokorventien tempocupin päätöskilpailu 9.8
PyöräilyJulkaistu: 10.08.2017 00.00

Peltokorventien tempocupin kolmas ja samalla viimeinen osakilpailu ajettiin 9.8 Kälviällä.

Ilma oli leppoisan lämmin ja tulostaso hyvä.

N-10 sarjan voittoon ajoi Kälviän Tarmon Iiris Heikkinen ja toiseksi sijoittui uudella hienolla pyörällään Ava Nieminen.

M-10 sarjan voitti Eero-Veikko Nissilä Kälviän Tarmosta.

M-12 sarjan ja samalla tempocupin voitti Max Halmekangas Tarmosta.

M-14 sarjassa Oskari Nissilä oli voittaja.

M-40 sarjassa Toni Klemola GIF:stä voitti ja teräsmieskisasta palautuva Teemu Heikkinen oli tuoreilla jaloillaan kakkonen.

M-50 sarjan järjestys pysyi samana kuin aiemminkin, Peter Juselius (NCK) voitti ja Kenneth Kolppanen Tarmosta oli toinen.

Naisten sarjassa nähtiin tiukka kamppailu kokonaiskilpailun voitosta. GIF:n Maria Klemola johti cupia ennen viimeistä osakilpailua 9 pisteellä ennen Anna Lahtea. Voittaakseen cupin Maria olisi tarvinnut vähintään kakkossijan päätöskisasta ja Anna puolestaan tarvitsi siskonsa apua pitääkseen Maria poissa kärkikaksikosta. Tiukan kilpailun jälkeen Anna voitti päätöskilpailun ja kokonaiskilpailun, kun Emma Lahti sijoittui päätöskilpailussa toiseksi 16 sekunnin erolla Mariaan. Kokonaiskilpailun huikea palkinto lähti siis Annan matkassa Kälviälle.

Miesten sarjassa Erot olivat myös pienet ennen päätöskilpailua. Timo Ruostetsaari johti cupia 10 pisteellä ennen Timo Pikkaraista. Päätöskilpailuun lähti mukaan 5 ajajaa, joista uusi tuttavuus oli Janne Huhtala Sykäräisistä, hän sijoittui viidenneksi. Andre Kurtén (GIF) jatkoi tasaista ajoaan ja oli neljäs, Sampo Lahti (KäTa) oli kolmas, Timo Pikkarainen (GIF) oli toinen ja Timo Ruostetsaari (Pyörärinki) voitti päätöskilpailun ja kokonaiskilpailun.