Henna Krekilä SM-pronssille!
YleisurheiluJulkaistu: 12.08.2018 00.00

Nuorten yleisurheilun SM-kisat kilpailtiin kahdella paikkakunnalla menneenä viikonloppuna. 14-15-vuotiaat kisasivat Saarijärvellä ja alle 17-vuotiaat Espoossa. Tarmolta oli mukana viisi urheilijaa. Komeimman tuloksen teki 14-vuotias Henna Krekilä, joka saavutti komeasti pronssin jännittävässä kuulakisassa. Henna työnsi parhaallaan 11.42, mikä oli kuusi senttiä parempi kuin neljännellä.

Ikätoveri Melissa Kykyri sijoittui upeasti 1500m estejuoksussa 4:ksi ja 2000m kisassa kuudenneksi tehden molemmilla matkoilla omat ennätykset.

Melissa tuli esteissä kaukaa takaa ja miltei saavutti kolmanneksi tulleen Pauliina Koivuniemen (246). Ennätysparannus oli huikea 10 sekuntia.

Saarijärvellä kilpaili myös Atte Kangas sijoittuen P15 -sarjan moukarissa sijalle 7.

Espoossa kilpailivat Tarmosta Onni Mäkelä sekä Kaisla Keiski. Onni oli 3000m kisassa yhdeksäs ja 2000m esteissä ennätyksellään hienosti neljäs! Onni paransi ennätystään kisassa valtavasti, jopa 20sekuntia! Samanikäisten tyttöjen sarjassa Kaisla oli samalla matkalla seitsemäs, ja hänkin paransi ennätystään yli 20 sekuntia.

Täydelliset tulokset voi löytää osoitteesta http://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=48384 (Saarijärvi) sekä http://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=48380 (Espoo). Tarmo ei ole vuosiin menestynyt yleisurheilun SM-kisoissa näin hyvin, joten tulevaisuus näyttää hyvältä ja kova työ alkaa kantaa hedelmää