Historiallinen mitalisade Aikuisurheilun SM-kisoista
YleisurheiluJulkaistu: 20.08.2018 00.00

Tarmo oli näkyvästi esillä aikuisurheilun SM-kisoissa saalistaen jopa viisi mestaruutta ja pronssin. Tämä on seuran ennätysmäärä mitaleissa mitattuna aikuisurheilun historiassa! Jari Mäkelä urakoi kahden päivän aikana jopa neljä matkaa M55-sarjassa: Lauantaina Jari kiri kultaan 800m matkalla ja hetkeä myöhemmin sijoittui 3:ksi 5000m matkalla. Sunnuntaina vuorossa oli 1500m ja 400m. Jari voitti molemmat matkat ja kiri 400m vielä huippuaikaan 59,13!

Kuvassa Jari tuulettaa 800m voittoa.

Myös Aikuisurheilun MM-kisoihin valmistautuva Päivi Knutar saalisti tukun mitaleita N40-sarjasssa. Lauantaina ohjelmassa oli 800m, minkä Päivi voitti näytöstyyliin. Sunnuntaina Päivi voitti 1500m ja kiri hopealle 400m kisassa myös loistavalla ajalla 1.03,88.