Kälviän Tarmo palkitsi menestyneitä urheilijoita
SeuraJulkaistu: 19.11.2018 00.00

Kälviän Tarmo palkitsi menestyneitä urheilijoita

Kälviän Tarmo palkitsi 16.11.2018 syyskokouksensa yhteydessä menneellä kaudella hyvin menestyneitä urheilijoita ja toimihenkilöitä.

Vuoden urheilija 2018 on lahjakas pyöräilijä Sampo Lahti. Hän voitti kolme suomen mestaruutta ratapyöräilyssä ja edusti Suomea Agilessa Sveitsissä junioreiden ratapyöräilyn MM-kilpailuissa. Paras saavutus MM-kisoissa oli uusi suomen ennätys 3 km takaa-ajossa.

Vuoden nuori urheilija 2018 on Henna Krekilä, joka menestyi hienosti kauden aikana kuulantyönnössä mm. SM pronssia 14-vuotiaissa.

Vuoden valmentajapalkinto meni tällä kertaa salibandytyttöjä valmentaneille Mikko Anttilalle ja Jari Isosalolle. Salibandyn D-tytöt voittivat aluemestaruuden keväällä 2018.

Vuoden joukkuepelaaja 2018 on Iina Hyyppä. Iina pelaa maalivahtina naisten jalkapallojoukkueessa. Hän on esimerkillinen tsemppaaja joukkueessa ja käytökseltään palkinnon arvoinen.

Toimitsijatuopilla palkittiin salibandyjaostoa pyörittävä Teijo Kivineva.

Tarmon lautasella palkittiin SM-mitaleille 2018 yltäneet urheilijat; Päivi Knutar yleisurheilu, Jari Mäkelä yleisurheilu, Henna Krekilä yleisurheilu, Sampo Lahti pyöräily, Iiris Heikkinen pyöräily ja Samuli Hautamäki pyöräily.

Lions Club Kälviän lahjoittaman stipendin saivat nuoret monilahjakkuudet Iiris Heikkinen ja Max Halmenkangas.

Vesiosuuskunnan stipendillä palkittiin jo mainittu salibandyn tyttöjoukkue.

Tarmon stipendin sai Päivi Knutar.