Hollihaka 15.12
Julkaistu: 21.12.2019 00.00

Näin se on vuosi 2019 lyöty pakettiin pelien osalta. Alkanut kausi 2019-2020 alkoi melkoisella räiskeellä, mutta saatiinhan sitä melkoisesti mietittävää muutaman tappio tullessa. Mutta niistähän oppii paljon enemmän kuin voitoista. Näin se suunta käännettiin Hollihaassa 2 tyylipuhtaalla voitolla. Ensimmäisessa Ottelussa kohtasimme kauden edetessä huimaa kehitystä tehneen @hipactytot. Ottelu oli vauhdikas ja mukava katsella. Ottelu kääntyi meille 6-3.

Päivän toisessa ottelussa kohtasimme @spv_t0506. Siirryimme aika nopeasti 3-0 johtoon ja vastustajan ottaessa aikalisän hiipi hyvän olon tunne puseroon ja loppu erän olimme liemessä. Erä tauolla saimme pelin taas takaisin uomaan ja ottelu lopulta meille 7-1.

Sarja on ollut mielenkiintoinen. Siinä on pelattu ristiin kivasti joten siirrymme joulutauolle 2. tilalla vain pisteen erolla Remixiin. ????????