Tarmon ajajat Tervaetapeilla Oulussa
PyöräilyJulkaistu: 09.08.2021 00.00

Maantiepyöräilijät, nuo kestävyysurheilun kuninkaan kokoontuvat kesäisin eri puolille Suomea mittelemään voimistaan ja tarkkailemaan toinen toistensa hapenottokykyä ja kadenssia.

Tällä kertaa ajettiin Oulussa ja Muhoksella Tervaetapit ja kortteliajan Suomen mestaruuskilpailut 7.-8-2021.

Kortteliajon SM-kilpailuissa Tarmoa edusti Ville Luoto, mutta hänen matka päättyi muutamaa kierrosta ennen kisan päättymistä kun syheröisellä radalla tuli pienempiä porukoita, joita otettiin pois radalta kärkiporukan edestä.

Tulokset

Tarmon juniorit Elias Nikkilä ja Iiris Heikkinen ajoivat Tervaetapit läpi M-10 ja N-14 sarjassa.

Prologissa Elias oli neljäs ja Iiris ykkönen.

Samalla radalla kuin kierroksen mittainen prologi ajettiin myös korttelilähtö. M-10 ajoi kolme kierrosta ja Elias sijoittui kolmanneksi ja Iiris oli jälleen ykkönen.

Tulokset

Sunnuntain maantielähtö ajettiin Muhoksella kauniissa jokivarren maisemissa. Elias oli M-10 luokassa neljäs ja Iiris kisasi tiukasti loppuun saakka M-14 sarjan poika-ajajaa vastaan.