Kälviän juoksijat vahvoja Kepyn juoksucupin avauksessa
YleisurheiluJulkaistu: 22.04.2017 00.00

Kälviän Tarmon juoksijat menestyivät loistavasti 40. Norpan lenkillä, joka saatiin juosta räntäsateessa ja hyisessä tuulessa. Juhlakisa toimi samalla Kepyn juoksucupin avauskisana. Viime kauden seuravoiton kahminut Tarmo saalisti avauskisasta tänäkin vuonna tärkeitä pisteitä, kun naiset nappasivat kaksoisvoiton Johanna Kykyrin voittaessa 11,4km kisan kovalla ajalla 45,39 vanavedessään hurjasti kehittynyt Henna Junnila. Miesten sarjan voitti Nivalan Miika Tenhunen, ja vaikean talven jälkeen Pasi Hautamäki osoitti vahvaa kuntoa juosten kolmanneksi. Nuorten sarjoissa mitalisteja olivat Kasperi Keiski, sijoittuen kolmanneksi M17-sarjassa sekä Melissa Kykyri tullen kakkoseksi T13-sarjassa. T11-sarjassa huippulahjakas Vanessa Store komean voiton jättäen taakseen ison tukun tyttöjä päivän runsaslukuisimmassa lähdössä.

Nuorimpien 9-vuotiaiden sarjassa saatiin valoa tulevaisuuteen, kun Luka Kykyri voitti ylivoimaisesti ja Tuomas Pirkola pronssin. Tytöissä Haikaran Tehotytöt Sara ja Vilma olivat myös hyvin mitalitaistossa sijoittuen toiseksi ja neljänneksi