Perhefutis starttaa Kälviällä 7.6.2022 klo 17.30 - 18.30 Kälviän urheilukentän ja Eron puiston välisellä nurmella. Perhefutiksessa on paikkoja 30 lapselle ja heidän vanhemmilleen.

Perhefutiksen vetäjinä toimivat vapaaehtoiset Jenni Tiitto, Johanna Tuunala ja Asta Kukkola.

Toimintaan voivat osallistua kaikki 2018-2019 syntyneet lapset yhdessä vanhemman kanssa. Tarmon puolesta tulevat pallot ja liivit. Lenkkarit sopivat hyvin lapselle kengiksi. Sateen sattuessa futataan sateella. Lisätietoja Mikko Nikkilä, mikko.nikkila(at)hotmail.com tai o4o7242463. Ilmoittautuminen tapahtuu sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta ja ilmoittautuminen on sitova kun maksu on maksettu ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluat maksaa osallistumisen esim. ePassilla, laita viestiä Mikolle ja Tarmon jalkapallon ePassi löytyy ePassista nimellä Kälviän Tarmo jalkapallojaosto

MITÄ ON PERHEFUTIS?

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen, suosittu harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa. Valtakunnallinen Perhefutis-toiminta on osa Palloliiton Volkswagen-yhteistyökumppanuutta.

TOIMINNAN TAVOITTEET

  • Perhelähtöinen toiminta
  • Tukea lapsen ja vanhemman vuorovaikutusta, antaa vinkkejä myös vapaa-aikaan
  • Nauttia ja iloita liikkumisesta leikinomaisesti yhdessä oppien
  • Oppia motorisia perusliikuntataitoja ja tukea lapsen oman kehon hahmottamista
  • Vahvistaa ja tukea lapsen myönteistä minäkuvaa ja itsetuntoa
  • Tukea lapsen pallon- ja välineenhallintakykyä
  • Aikuiselle omalle kuntotasolle sopivaa aerobista- ja lihaskuntoharjoittelua

Perhefutis aina keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 välillä 7.6.2023-2.8.2023

Perhefutiksen hinta kesältä 2023 25€/perhe