Kokkola Cup 2021
25.7.2021 20:39 Uutiset / Pojat -10

Tarmon E11-pojat Kokkola Hopealle.

Tarmon E11 pojat saavutti Kokkola Cupissa hopeaa.

Turnauksessa pojat pelasivat yhteensä kahdeksan ottelua. Alkusarjassa Tarmo ei antanut vastustajille armoa vaan otti lohkovoiton puhtaalla pelillä.

Lauantaina pelatuissa otteluissa pelissä oli jännitystä aistittavissa. Päivän huipentuma koettiin iltapelissä rakasta "vihollista" KPV:tä vastaan. Panoksena ottelussa ei ollut sen enempää kuin loppuottelupaikka. Ottelu olikin kohtullisen tasaista puurtamista ja peli vaihteli päädystä toiseen. Ottelu päättyi varsinaisella peliajalla 0-0. Näin ollen ottelun voittaja ratkaistiin rangaistuspotkukilpailussa, josta Tarmo eteni loppuotteluun maalein 3-2.

Loppuottelupaikkoja ei Tarmon historiassa ole kovin montaa, joten loppuotteluun pääseminen on jo erinomainen saavutus

Loppuottelu KaaPoa vastaan (Kaarinan pallopojat) oli tiukkaa vääntöä, Kannustusjoukkoja oli kerääntynyt kentän laidalle runsaasti ja Tarmon oma rytmiryhmä kannusti poikia äänekkäästi. Toisen erän puolessa välissä Kaapo onnistui maalinteossa siirtyen 1-0 johtoon. Ottelun lopussa Tarmolla oli vaarallisia tilanteita mutta pysty- ja poikkipuuta lähemmäksi maalia ei päästy. Näin ollen Kaapo vei Kokkola Cup mestaruuden nimiinsä.

Kiitokset pelaajille, valmentajille ja ennen kaikkea kannustajille. Olihan taas mahtava turnaus!


   
Lisää uutisia
Pojat -10
«  Lokakuu   »
Kategoriat