Kauden parhaat pelit pelataan Kokkola Cupissa
Julkaistu: 14.07.2021 00.00

Kauden parhaat pelit pelataan Kokkola Cupissa

Viime kesänä väliin jääneen Kokkola Cupin tiimoilta on cup-kuumetta ehtinyt kerääntymään futisjunioreille ja vanhemmille yllin kyllin.

Tarmon 2012 ja 2013-14 -vuotiaat lähtevät kisaan omilla joukkueillaan. Joukkueet ovat harjoitelleet yhdessä ja pelanneet vähänlaisesti piirisarjaa tai harjoituspelejä vapun tienoilla sattuineiden epidemioden johdosta. Tarmolaiset ovat onneksi pysyneet terveenä ja nyt päästään kunnolla tositoimiin.

Joukkueen päävalmentajat Veera "Mourinho" Peltokangas ja Lasse "sir Alex" Hannula ovat keksineet läpi kesän mitä mielikuvituksellisempia harjoituksia, joten pää on ollut pyörällä harjoituksissa kuin kirahvilla karusellissa. Koska Kokkola Cupissa ei todennäköisesti mennä rangaistuspotkukilpailuihin tämän ikäisissä niin harjoituksissakin on jätetty pilkut ampumatta.

Pojat -12 joukkue pitää sisällään monia lukuisia tulevaisuuden hukattuja lahjakkuuksia. Sen huomaa jo kesällä playstationilla ja kännykällä vietetyn ajan määrästä. Mitä suuremmalla todennäköisyydella nelinkertaisen freestylefutiksen Suomen mestarin Alexander Wessbergin opit kaikuivat kuuroille korville: pallosta tulee tehdä oma paras kaveri ja vain sitä pomputtamalla voi saada pallotatsin aikaan. Yhden tulevaisuuden tähden voisimme nostaa joukkueesta, jota kannattaa myös Kokkola Cupissa tarkkailla: Jussi alias Messi, joka tykkääkin enemmän Ronaldosta tulee varmasti hämmästyttämään taidoillaan. Ikäisiään vanhemmissa pelaava poika kiinnitti myös Alexanderin huomion tekniikkapäivässä. Jussin yksi pallokosketus riitti näyttämään Alexanderille, että nyt ollaan tekemisissä oikean pallotaiturin kanssa. Kun oikeat Messi ja Ronaldo katselevat kiikkustuolista TikTok-videoita, voi olla, että he tulevat katsomaan kuinka Jussi kirmaa Camp Noulla ja jallittaa madridilaisia 100-0, niin kuin tarmolaiset tulevat tekemään Alexanderin opeilla Kokkola Cupissa.

Hyviä pelejä kaikille!

Seuran uusimmat