Kauden aloitus lähestyy ja kesän hyvät juoksuharjoitukset ulkona vaihtuvat kohta sisätreeneihin
8.8.2019 8:27 Uutiset / C tytöt

Lauma hurjia !

Keväällä päätettiin satsata huomattavasti enemmän tulevaan kauteen kuin aiempiin. Tämä tarkoitti suoraan harjoitusmääriin selvää lisäystä jo kesän aikana. Otettiin harjoituksiin ensimmäistä kertaa juoksuharjoitteet. Tehtiin juoksulenkkejä pk-sykkeillä, intervallijuoksuja, mäkivetoja, spurtteja juoksuradalla, fysiikkaa eli aika paljon kaikkea uutta aiempaan verrattuna. Ainakin näin treenien vetäjän mielestä kehitys alkukesästä tähän hetkeen on selvä. Ei tarvitse arvuutella oliko näistä harjoitteista hyötyä vai ei. Ainakin ollaan enemmän jaloilla valmiimpia kuin vuosi sitten.

Ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin jo 18.7 Nibacosta vastaan. Vaikka mailatreenejä oli takana vasta 2 kpl oli nähtävissä, että valmennuksen patistelu omaehtoiseen mailatreeniin oli tehnyt tulosta. Peli ei ollut vielä valmista eikä pidäkään olla , mutta siinä oli paljon hyviä elementtejä. Voitimme ottelun 6-2 ja ainakin 6 ylärimaakin kolisutettiin.

Oma turnaus lähenee! Enää reilu viikko ja pelataan meidän järjestämässä C-tyttöjen pienimuotoisessa harjoitusturnauksessa Kempeleen Wild Duckzia ja SSRA:ta vastaan ottelut. Nähdään mikä on meidän päivän kunto. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Kesäkuu   »