Ensimmäinen Kälviä Cup pelattiin 17.8.2019
20.8.2019 14:36 Uutiset / C tytöt

Kälviä Cup 2019

C tyttöjen 05-06 syntyneiden salibandyturnaus pelattiin Kälviällä 4 joukkueen voimin. Saimme seuraksemme Kempeleen Wild Duckzin, Oulusta Rankat Ankat ja Uudestakaarlepyystä Blue Foxin. Kovia joukkueita jokainen. Wild Duckz oli jo tuttu joukkue keväällä pelatusta Tampereen TFT turnauksesta. Blue Fox oli tuttuakin tutumpi joukkue , mutta SSRA oli aivan uusi vastus. Rankat Ankat pelaavatkin tulevana viikonloppuna 31.8-1.9 C-tyttöjen SM karsinnoissa.

Päivän ensimmäinen ottelu olikin meidän toinen kohtaaminen Kempeleen kanssa. Ensimmäinen tapahtui Tampereella ja se päättyi meidän voitoksi lukemiin 3-1. Ottelu olikin paljon samantyylinen kuin ensimmäinen, mutta tällä kertaa Wild Duckz vei ottelut nimiinsä 3-1. Ottelun ensimmäisestä osumasta vastasi Kempeleen lainapelaaja HiPasta Veera Kurikkala. Veera hälyytettiin apuvoimiksi, kun Kempeleen joukkue meinasi jäädä pahimmoilleen vajaaksi. Veeran tulo helpotti peluuttamista paljon. Iso kiitos Veeralle ennakkoluulottamasta pelaamisesta ja rohkeudesta liittyä ennalta tuntemattomaan joukkueeseen. Ja joukkue ottikin Veeran erittäin hienosti mukaan. Meiltäkin hatun nosto hienolle yhteishengelle. Tämä turnaus jäikin Kempeleen viimeiseksi, koska joukkue ei saanut enää tulevalle kaudelle tarpeeksi pelaajia kasaan, jotta olisi ollut järkevää jatkaa. Onneksi suurin osa tytöistä liittyikin LNM B tyttöjoukkueeseen, joka olikin viime viikonloppuna mukana B-tyttöjen SM karsinnoissa.

Päivän toisessa ottelussa kohtasivat SSRA ja Blue Fox. Blue Foxinkin kokoonpanossa oli myös uusia tuulia, kun Nibacoksen kaksikko Thelma Björk ja Iitu Riippa olivat liittyneet joukkueeseen, joka ensi kadella pelaakin B-tyttöjen aluesarjassa. SSRA voitti ottelun 4-2.

Päivän kolmas ottelu oli Blue Foxin ja Wild Duckzin kohtaaminen. Ottelu päättyi Blue Foxin 6-1 voittoon.

Neljättä ottelua voidaan pitää varsin tunteikkaana ottelua ei siksi että jotain olisi tapahtunut pelissä vaan että se oli tämän Duckz kokoonpanon viimeinen ottelu. SSRA voitti ottelun 3-0. Duckzien joukkueen valtavan hienon yhteisengen saattoi aistia kaikki paikalla olleet. Kyyneliltäkään ei säästytty.

Päivän viimeinen ottelu käytiin meidän ja Ankkojen välillä. Ankoilla varmasti painoi jo kahden ottelun rasitukset jo jaloissa, mutta ei se himmennä yhtään sitä, että meillä peli kulki aikas hyvin. Johdettuamme ottelua 6-3 käytti SSRA tilaisuuden hyväkseen harjoitellakseen viimeisen 2 minuuttia pelaamiseen ilman maalivahti. Tästä johtuen pääsimme heittämään kaksi viimeistä maalia tyhjiin voittaen ottelun 8-3.

Mira 1-0

Kiitoksia mukana olleille joukkueille. Toivottavasti turnauksesta oli apua SSRA:lle tuleviin SM karsintoihin. Ja muille joukkueille matkalla tulevaan kauteen.
   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Kesäkuu   »